Šta muškarci stvarno žele u seksu? Uvek će ih privući ove četiri stvari

Dobar seks je bitan, ako ne i ključan deo svakog odnosa, a da zadovolje svoje partnere, žene mogu jednostavno da prate nekoliko saveta sa kojima će ih oduševiti.

Četvrtak, 09.03.2023.

16:36

Izvor: Veèernji.hr/Your Tango

Šta muškarci stvarno žele u seksu? Uvek će ih privući ove četiri stvari
Foto: gpointstudio/Shutterstock

Podeli:

Iako navodno ne žele žene koje se ponašaju kao porno glumice, muškarci se slažu da ih ove četiri stvari uvek privlače.

Zašto je pravilo "tri meseca" presudno za budućnost veze – možda i njen krah?

Otvorenost prema novim stvarima

Najlakši način da oduševite partnera u krevetu je da budete otvorene prema novim stvarima i spremne da isprobate stvari koje njega zanimaju. Ako ste inače zatvoreni, postoji ipak nekoliko stvari koje možete da radite kako biste lakše prihvatili nova iskustva.

Čitanje erotike će vam otkriti neke stvari koje bi mogle seksualno da vas uzbude, a da to niste ni znali. Svaka osoba ima maštarije, a vaš partner možda u seksu želi isto što i vi.

Najbolje poze za seks na "brzaka" koje će razbuktati strasti

Oralni seks

Vrlo je mala verovatnoća da partner ne uživa u oralnom seksu. Ako je žena spremna na pružanje oralnog seksa, muškarcima je to privlačno i još ih više seksualno uzbudi, pogotovo ako je u tome dobra.

Evo kako da doživite nezaboravni orgazam: Jednu vežbu ponavljajte 30 puta dnevno

Ruke

Ponekad tokom seksa žene zaborave da i njihovi partneri vole da budu dodirivani. Tokom seksa se setite njegovih potreba i želja, pa dodirujte mesta koja mu pružaju najviše zadovoljstva, poput testisa.

Takođe, možete pre seksa da mu pružite masažu tela, pogotovo leđa. To će mu biti neočekivana promena od uobičajene predigre, ali svejedno će mu pružiti zadovoljstvo.

Isprobavanje različitih poza u seksu

Jedan od najlakših načina da partneru pružite zadovoljstvo, ali i da budete dobri u seksu, je da isprobavate što više različitih poza. Tako ćete steći nova iskustva i seks neće biti jednoličan, a možda zajedno otkrijete pozu koja vama najviše odgovara za postizanje orgazama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.