Žene otkrivaju: Šta ih potpuno izluđuje, jedna sitnica čini da želja za seksom poraste u sekundi

Žene nisu isključivo vizuelni tipovi poput muškaraca, i češće ih uzbuđuju određeni postupci, dodiri i reči, a i same daju savete iz prve ruke:

Utorak, 28.03.2023.

14:37

Izvor: Portal Analitika

Žene otkrivaju: Šta ih potpuno izluđuje, jedna sitnica čini da želja za seksom poraste u sekundi
Foto:fizkes/Shutterstock

Podeli:

"Poljubac u vrat je nešto što mi odmah budi želju za seksom, u sekundi", rekla je jedna.

"Ne postoji žena koja ne voli spontanost, ali sa dozom razigranosti. Volim kada mi daje do znanja da me želi na mestima na kojima ne bi trebalo – kao kad mi dodiruje nogu ispod stola u prostoriji punoj ljudi, hvata me za guzu dok stojimo u liftu".

"Volim kada me uhvati za ramena i počne da me masira dok stojimo u redu, peremo sudove… To mi daje do znanja da mu je stalo do mene, da želi da me zadovolji fizički. To je uvek uzbudljivo", kaže još jedna.

"Iako smo zajedno godinama, i dalje se uzbuđujem kada me pogleda i osećam se kao da me gleda u sobi punoj ljudi".

"Možda zvuči otrcano, ali komplimenti čine čuda. Kad mi šapne na uvo kako sam lepa, koliko sam pametna ili koliko me želi – gotova sam".

"Volim kada je ponosan na mene ili me brani pred drugima. Tada ga vidim kao pravog muškarca koji brine o svojoj partnerki".

"Volim kada koristi svoje ruke i čini to uvodom u seks kakav nisam očekivala. Na primer, gledamo TV i on počne da mi masira stopala. Nastavi da me miluje po kosi, vratu, a zatim pređe na leđa, grudi, zadnjicu", rekla je još jedna.

"Ako prođem pored njega bez odeće, šta god da radim, on će obratiti pažnju. Može da ubaci u komentar 'dobro dupe' ili samo da gleda – nekad mu kažem da je budala, nekad se smejem, a nekad mi je samo drago. Ta njegova zaigranost i spontanost čini čuda".

"Iznenadno buđenje milovanjem i poljupcima je najbolji način da se probudi želja. Dok me nežno dodiruje, želja za seksom raste i jutro je već bolje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.