Kako da pružite devojci orgazam od 60 sekundi? Jednostavan trik obezbediće vrhunac za pamćenje

Za razliku od muškaraca, žene je dosta teže seksualno zadovoljiti. U nastavku teksta saznajte kako da vašoj lepšoj polovini pružite nezaboravno iskustvo.

Četvrtak, 01.06.2023.

14:39

Izvor: Muški magazin

Kako da pružite devojci orgazam od 60 sekundi? Jednostavan trik obezbediće vrhunac za pamćenje
Foto: Ground Picture/Shutterstock

Podeli:

Ženski orgazam je definitivno misterija koja muči sve muškarce širom sveta. Dok se muška populacija brzo zadovolji tokom seksa, sa ženama je stvar malo drugačija. Ženski orgazam se postiže dosta teže od muškog, ali zato traje dosta duže i ima mnogo veči uticaj na organizam. Što je duži orgazam, bolji je i seksualni užitak, pa bi partner trebalo da se potrudi da dami pruži maksimalno zadovoljstvo. Orgazam je vrhunac svakog seksualnog iskustva, pa ako želite da obradujete vašu lepšu polovinu u nastavku teksta saznajte par saveta.

1. Komplimenti

Uspešni ženski orgazam postiže se dobrom predigrom. Dakle, morate se potruditi da pre seksualnog čina, opustite vašu partnerku i učinite da se ona oseća dobro. Komplimenti su naravno na prvom mestu. Hvalite izgled, miris i lepotu vaše partnerke i ona će se vrlo brzo opustiti. Na ovaj način ćete dodatno uzbuditi atmosferu, pa će i seks biti bolji.

2. Pričajte "prljavo"

Većina devojaka voli malo „prljave priče“. Ovakva konverzacija podiže seksualnu tenziju i uzbuđuje oba partnera. Trudite se da ne preterujete i da ne budete previše vulgarni, jer tako možete napraviti kontra efekat. Prljavom pričom, dodatno ćete uzbuditi vašu partnerku, pa će ona lakše da dođe do orgazma.

3. Zadirkujte je

Kada ste dovoljno rasplamsali strasti krenute sa blagim dodirivanjem, ali pravite male pauze. Zadirkujte vašu partnerku, jer će to samo povećati njenu seksualnu želju. Kada primetite da vaš plan uspeva i da vaša partnerka postaje nestrpljiva, zadirkujte je još malo. Ona će ubrzo pući od želje.

4. Pretvorite vašu sobu u hotelski apartman

Još jedna odlična stvar koja će vam pomoći pri opuštanju vaše lepše polovine je atmosfera. Spavaće sobe često znaju da budu dosadne i to ponekad zna da umanji seksualni doživljaj. Potrudite se da vašu sobu ulepšate sa lepim prekrivačima, mirišljavim svećama i lepim osvetljenjem. Aromatična ulja vam takođe mogu pomoći.

5. Zanimljiv seks sa puno dodirivanja

Kada ste opustili vašu partnerku i učinili da se ona oseća privlačno i lepo, vreme je za seks. Trudite se da budete kreativni i zanimljivi. Koristite različite seks poze koje će dodati još žara na vašu vatru. Dodirivanje je možda i najbitnija stvar ako želite da pružite dugotrajan orgazam vašoj lepšoj polovini. Koristite vaše ruke i budite zanimljivi. Menjajte mesta dodirivanja i vrlo brzo vaša devojka biće zadovoljna.

Ako se potrudite i dovoljno uzbudite i opustite vašu lepšu polovinu, ona će uživati u prelepom orgazmičnom iskustvu koje može da traje i do 60 sekundi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.