Sedam pravila za muškarce: Ove stvari ne smete da radite kada ste sa ženom u krevetu

Ako želite da vaš intimni odnos bude nezaboravan, izbegavajte da radite ove stvari sa partnerkom.

Ponedeljak, 20.11.2023.

20:01

Izvor: Muški magazin

Sedam pravila za muškarce: Ove stvari ne smete da radite kada ste sa ženom u krevetu
Foto: ORION PRODUCTION/Shutterstock

Podeli:

Pažljivo s grudima

Iako žene vole kada im muškarci dodiruju grudi, taj dodir mora biti nežan i umeren. Svi znamo da su bradavice veoma osetljiv deo tela, ali ponekad ta osetljivost može da postane iritacija. Zbog toga ne preterujte s dodirivanjem i fokusirajte se na druge delove tela.

Ne terajte je na oralni seks


Ako žena ne želi ili ne voli oralni seks, to je njeno pravo i to treba da prihvatite. Ne pokušavajte da je naterate na nešto što ne želi i ne voli.

Prebrzo postajete perverzni

Ako volite da malo pojačate strasti i akciju, to je odlično, ali se trudite da to radite postepeno. Ako odmah na početku postanete perverzna "zver", verovatno ćete vašu partnerku izbaciti iz takta.

Ne preskačite predigru


Predigra je, i ptice znaju, veoma bitan faktor. Predigra opušta i zagreva vašu partnerku, a ako to preskočite, njoj verovatno neće biti toliko lepo i zanimljivo.

Ne terajte je na nešto što ne želi


Ako ponekad imate neke fantazije i želje koje želite da ostvarite, prvo morate dobro porazgovarati o njima s vašom partnerkom. Ne smete je terati na nešto šta ona ne želi, jer ćete u protivnom imati veoma loše iskustvo.

Pazite šta pričate

Prljave reči ponekad nisu loša stvar, ali ipak obratite pažnju šta pričate i kakve reči govorite vašoj partnerki. Nađite način da otkrijete koja mera joj odgovara.

Ne pretvarajte se da sve znate

Muškarci često u krevetu glume alfa mužjake koji sve znaju. Verujte, ako nešto ne znate, one će primetiti, tako da je bolje da se ne pretvarate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.