Ova tri signala pokazuju da će partner da vas prevari, nemojte da ih ignorišete

Naučnik sa Oksforda Maken Marfi ističe da postoje tri jasna znaka koja pokazuju da je vaš partner spreman na prevaru.

Nedelja, 31.12.2023.

09:15

Izvor: superžena

Default images
Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Podeli:

On je u videu na TikToku objasnio da su žene emocionalno uključenije u vezi, dok muškarci mogu da budu i zadovoljni trenutnim ljubavnim odnosom pa da ipak prevare partnerku.

Ovo su tri jasna pokazatelja da je spreman na prevaru:

Odmeravanje drugih žena

"Jedno veoma zanimljivo istraživanje u kojem su ispitana 233 para pokazalo je da postoji čak 50 odsto veći rizik da muškarci koji su odmeravali atraktivne žene, a koje nisu njihove partnerke, počine preljubu u odnosu na muškarce koji se nisu okretali za drugima", rekao je Marfi.

Broj bivših partnera


"Ne volim da procenjujem ljude na osnovu ovoga, ali oni koji su imali više partnera, pre će prevariti. Jedna studija je pokazala da postoji dvostruko veći rizik da oni koji su spavali sa više od pet ljudi, prevare u poređenju sa onima koji su imali manje od pet partnera", dodao je naučnik sa Oksforda.

Ako je varao, uradiće to opet


"Istraživanje Kejli Knop i saradnika pokazalo je sledeće: tri puta su veće šanse da prevare muškarci koji su varali u prošlim vezama u odnosu na one koji su bili verni", naveo je rezultate studije kliničkog psihologa iz Kalifornije i tima naučnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.