Čak 70 odsto žena voli da im muškarci ovo rade tokom seksa

Istraživanje koje je radila firma LoveHoney, koja se bavi proizvodnjom seks igračaka, pokazuje da većinu ljudi uzbuđuju "male nastranosti" u seksu.

Sreda, 14.02.2024.

18:39

Izvor: superžena, Men’sHealth

Čak 70 odsto žena voli da im muškarci ovo rade tokom seksa
Foto: oneinchpunch/Shutterstock

Podeli:

Kako navode mediji, u istraživanju je učestvovalo četiri i po hiljade ljudi, a 70 odsto žena je navelo da im se sviđa udaranje po zadnjici.

Autorka knjige "Ekshibicionizam za sramežljive" dr Kerol kvin je svojevremeno objasnila da "većina žena to voli jer im se sviđa fizički, ali i emotivno".

"Lagano udaranje po guzi stimuliše nerve koji završavaju u vagini", objasnila je dr Kvin, koja kaže i da se na donjem delu zadnjice nalazi više nerava koji dovode do uživanja u seksu.

Oko 60 odsto žena i muškaraca je izjavilo da su s partnerima isprobali neki oblik BDSM-a (skraćenica za Bondage Discipline Submission (ili Sado-) – Masochism (dominacija/pokoravanje). Takođe, 60 posto žena navodno stalno uživa u vezivanju, ugzima i seksu s povezom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.