Sredite garderober bez stresa

Šta zadržati, a šta ne, pitanje je koje muči mnoge dame koje imaju previše odeće, a premalo prostora u ormanima.

Ponedeljak, 26.10.2015.

22:13

Izvor: Novosti

Default images
Thinkstock

Podeli:

Muka vas hvata pri pomisli da već morate da izbacite letnju garderobu iz ormana i ubacite onu za hladnije dane? Šta zadržati, a šta ne, pitanje je koje muči mnoge dame koje imaju previše odeće, a premalo prostora u ormanima. Ovaj posao može da prođe bezbolnije nego što mislite, ako se pridržavate sledećih pravila:

  • Nađite vremena da svu garderobu presložite odjednom, jer ćete tako pre izbaciti odeću koju više nećete nositi i koja vam samo zauzima prostor.
  • Izvadite svu odeću i stavite na krevet i stolice, tako da sve bude pregledno pa ćete znati šta želite da zadržite a šta ne.
  • Podelite "krpice" po kategorijama, napravite nekoliko gomilica sa sličnim odevnim komadima, tako ćete lakše odlučiti šta da zadržite.
  • Odvojite noviju, modernu odeću za kućno modiranje i bacite sve izbledele, pocepane i isflekane stvari. Tako ćete se osećati bolje i lepše, i neće vam biti neprijatno ako vam iznenada banu neočekivani gosti.
  • Uredno složite garderobu koju želite da zadržite, onu koja se lako gužva okačite na vešalice. Teže stvari okačite na levu, a lakše na desnu stranu. Poređajte ih po dužini i bojama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare