Biljana Tipsarević predstavila najnoviju kolekciju za sezonu proleće/leto 2017.

U skladu sa svetskim modnim diktatima, a nakon osam uspešno realizovanih kolekcija koje su našle svoje poklonike među damama koje žele da istaknu svoj stil i sofisticiranost, modna dizajnerka Biljana Tipsarević predstavlja najnoviju kolekciju za sezonu proleće/leto 2017. godine.

Četvrtak, 28.04.2016.

10:11

Izvor: Super žena

Biljana Tipsarević predstavila najnoviju kolekciju za sezonu proleće/leto 2017.

Podeli:

Kolekcija pod nazivom Romantic Seduction je priča o suptillnom zavođenju uz dozu romantičnog dodira koji svaka dama nosi u sebi. Modeli naglašavaju sofisticirani seksipil savremne dame koja eleganciju nosi u stavu, a vešto koketira svim svojim ženskim adutima. Kolekcija je inspirisana prirodom i umetnošću isticanja detalja kroz ručno rađene motive.

U izradi su korišćeni nafiniji materijali poput svile, viskoze i čipke, a svakom modelu je posvećena posebna pažnja u ručnom radu, u vidu veza koji je akcentovan, što ovoj kolekiji daje visoko luksuznu notu. Elegantne haljine za glamurozne događaje I neprikosnoveni kombinezoni učiniće da se i savremena dama oseća posebnom I zanosnom u modelima sa otkirvenim ledjima ili suptilno dubokim dekolteom. Pored savršeno skrojenih haljina od posebnih I unikatnih materijala u kolekciji je poklonjena pažnja liniji klasičnih odela, suknji I košulja za celodnevne prilike u širokom koloritu.

Najnovija kolekcija premijerno je prezentovana na reviji u Podgorici , a dostupna je u novootvorenom modnom studiju gospođe Tipsarević, u ulici Kralja Petra br. 42. kao i u salonu Madam Maya u Podgorici i salonu venčanica Glamur u Nišu.

Biljana Tipsarević

Biljana Tipsarević, modna dizajnerka, prvi put se predstavila srpskoj modnoj javnosti 2012. godine. Svoju prvu mini modnu kolekciju unikatnih haljina „Zeitgeist", prikazala je u okviru diplomske revije odseka za modni dizajn italijanskog modnog instituta u Beogradu "Accademia del Lusso".
Biljana Tipsarević je rođena 1983. godine u Novom Sadu. Diplomirala je na Fakultetu tehničkih nauka gde je nešto kasnije odbranila i master rad iz oblasti industrijskog inženjerstva i menadžmenta. U periodu od 2012. godine do danas, Biljana predstavlja modnoj javnosti elegantne, sofisticirane i ultra ženstvene modne kolekcije koje odmah nailaze na laskave kritike i nepodeljene simpatije i kupaca i modne javnosti. Sa kolekcijom „The Countess″ Biljana Tipsarević predstavlja Srbiju na 15. „Mercedes Benz nedelji mode″ u glavnom gradu Malte, Valeti (2013) i za svoj rad dobija priznanje organizatora kao i pohvale modne urednice italijanskog Voga.

U januaru 2014. Biljana donosi na svet svoje prvo istinsko remek-delo – prelepu devojčicu Emili. Biljana je već nekoliko godina u srećnom braku sa proslavljenim srpskim teniserom Jankom Tipsarevićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare