Tri najvažnija odevna komada u ormaru svake Francuskinje

Francuskinje slove za najmodernije žene sveta, koje najobične i najšalantnije modne kombinacije pretvaraju u pravi glamur. Kako im to uspeva? Pravilnim biranjem "basic" i šik komada.

Petak, 30.03.2018.

13:44

Izvor: Super žena

Tri najvažnija odevna komada u ormaru svake Francuskinje
Foto: Getty

Podeli:

Iako su Šveđanke i Italijanke u poslednje vreme sve više izazivaju pažnju svojim stilom, Francuskinje se i dalje smatraju najbolje obučenim ženama.

Njihov stil se zasniva na svedenosti, detalju koji daje dozu šika i razigranosti, kao i kul asesoarima.

Što se tiče odevnih komada, ove dame imaju tri najvažnija komada garderobe na kojima se zasniva njihovo svakodnevne kombinacije.

Bela majica ili košulja

Većina dama zanemaruje klasične, pamučne majice kratkih rukava, kao i košulje, a Francuskinje vide ogroman potencijal u njima. One su osnova i služe za građenje dalje kombinacije. Beli sako, džins, blejzer ravnog kroja i upečatljiva ogrlica ili ešarpa? Sasvim dovoljno, ako njih pitate.

*ALT

Farmerice ravnog kroja

Bojfrend džins je obavezan komad u njihovom ormaru, i slično kao bela majica, služi im za kreiranje celokupnog stajlinga. Iako se farmerke ne smatraju elegantnim komadom, one će uz visoke štikle i efektan crveni karmin na usnama i te kako izgledati glamurozno.

*ALT

Blejzer i mantili klasičnog kroja

Parižanke u svom ormaru imaju blejzer i mantil klasičnog kroja koji nose sve do proleća i jeseni. Obožavaju da ih kombinuju uz kratke suknje i predstavljaju im jedan od najažnijih komada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare