Influenserka se obrukala na crvenom tepihu: Nije znala da noga ide kroz rupu FOTO

Influenserka Tefi Pesoa objavila je video izvinjenja na TikTok nakon što je bila izvrgnuta podsmehu, pa i sama shvatila da je način na koji je obukla haljinu bio pogrešan. Nasmejala se na svoj račun, a video je pregledan 4 miliona puta

Utorak, 26.10.2021.

14:02

Izvor: Super žena

Influenserka se obrukala na crvenom tepihu: Nije znala da noga ide kroz rupu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Influenserka i zvezda Jutjuba Tefi Pesoa (31) dočekivala je i intervjuisala slavne na crvenom tepihu na premijeri filma "Dina" u Londonu, a na sebi je imala dugu baršunastu haljinu dugih rukava.

Haljina je imala okruglu rupu kroz koju se influenserki video delić butine. Tek kasnije, shvatila je i sama da je noga trebalo da ide kroz rupu.

"Ljudi, poludeću. Hvala vam na svoj podršci, ali ja sam upravo saznala da je noga trebalo da ide kroz glupu rupu", započela je Tefi video na kojem se vidi fotografija s premijere.

"Bila sam na crvenom tepihu i nisam znala. Zašto ne znam da se obučem? Odrasla sam osoba", zapitala se Tefi.

"Kad vam kažem. mogla bih sad da umrem. Naručiću picu. Izvinjavam se, mogu da se obučem kako treba, samo mi dajte još jednu šansu", rekla je Pesoa uz smeh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare