Tri modna trika za žene s malim grudima

Baš zato što smo svi toliko različiti, ne postoji univerzalno modno pravilo za sve. Bilo bi dosadno, jer modni svet vrvi odevnim kombinacijama u kojima ima ponešto za svakog. Zbog toga smo potražili neke stručne savete i pronašli ova tri modna trika za žene s malim grudima.

Četvrtak, 21.04.2022.

14:10

Izvor: miss7.24sata.hr

Tri modna trika za žene s malim grudima
Foto: sama_ja/shutterstock

Podeli:

Važno je da znate svoju veličinu

I to ne samo svoju konfekcijsku, nego i veličinu svojih grudi! Svaka žena bi trebala da se posavetuje sa prodavačicom donjeg veša, jer se veličine grudnjaka mere na potpuno drugačiji način nego kada ih sama isprobavaš.

Tada grudnjak ne samo da pruža dobru podršku, nego i pravi divan dekolte, bez obzira na to da li imate malo ili veliko poprsje. Inače, ne morate uvek da nosite push-up, možete prirodno naglasiti grudi sa pravim grudnjakom.

Upoznajte svoj dekolte

Dekolte uvek funkcioniše. Ako ne volite duboke dekoltee sa prednje strane, možete okrenuti stranu. Nosite haljine naopako, tako da je zatvoren izrez sa prednje strane, što izgleda elegantno, a senzualno s leđa.

Naglasite struk

Postoji nekoliko trikova sa kojima možete naglasiti obline. Na primer, naglasite struk. U tome vam mogu pomoći uske haljine i topovi, ali i lepršave tkanine koje se vezuju kaišem.

Za kraj, ne zaboravite najvažnije: morate da se osećate dobro! Ako se osećate prijatno u vašoj odevnoj kombinaciji, svi će osetiti vaše pozitivne vibracije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare