Novi modni trend ili promašaj?; ima dovoljno mesta samo za dve stvari FOTO

Došlo je do promene modnih dodataka...

Nedelja, 08.05.2022.

08:26

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Staklene torbice ugledale su svetlost dana, a čini se da se ovaj novi trend brzo proširio svetom. U martu, pevačica Dodža Ket prošetala je crvenim tepihom na dodjeli Gremi nagrada, noseći plavu staklenu verziju poznatog modnog brenda Koperni.

Kasnije se Kim Kardašijan pojavila na "Revolve" festivalu u Kaliforniji, noseći srebrnu metalik verziju, dok je njena sestra Kajli Džener nosila potpuno prozirnu torbicu na premijeri njihove nove porodične serije.

Popularna tašna je rezultat saradnje između modnog brenda Koperni i studija za staklo Heven, koji je angažovao majstora pravljenja stakla iz Bruklina Džoša Rajfa.

Napravljena od duvanog stakla, umetnici Peter Dupont i Breana Bok koristili su deblji materijal nego što to obično rade kako bi torba bila izdržljiva i jaka, što je od njih zahtevalo da za oblikovanje stakla koriste crevo za vazduh, umesto usta.

Ova torba je funkcionalna, kako kažu kreatori, u nju možete staviti telefon i novčanik. Ali da li je to dovoljno da staklene tašne dobiju etiketu "funkcionalne?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.