Tri popularna modna trenda zbog kojih ćete izgledati deset godina starije

Neki modni trendovi mogu loše da utiču na vaš celokupni izgled.

Ponedeljak, 27.06.2022.

13:55

Izvor: Super žena

Tri popularna modna trenda zbog kojih ćete izgledati deset godina starije
Foto: S.Bekhinov/Shutterstock

Podeli:

Modna stilistkinja Tamsen Fadal otkrila je koju garderobu bi trebalo izbaciti iz ormara kako ne bismo izgledali "deset godina starije".

"Odeća je izraz onoga što jesmo i trebalo bi da ostanemo verni svojoj ličnosti. Međutim, postoje određeni komadi koji nam dodaju nekoliko godina", rekla je Fadal.

Odevni komadi sa glomaznim printovima, a koji se, uglavnom, nalaze na majicama ili dugim haljinama čine da izgledamo starije.

"Umesto njih, neka vaš izbor bude odeća sa manjim printovima koja vam može pomoći da izgledate mlađe nego što jeste", preporučila je ona. Takođe, dodala je da su ovakvi komadi široko dostupni i uglavnom su pristupačni.

Sledeći predmet koji bi trebalo izbegavati su, kaže, vrećaste pantalone.

"Svi imamo one pantalone koje su stare 10 ili 20 godina, a za koje se još uvek držimo. Međutim, trebalo bi ih baciti", rekla je ona i dodala da ovakva vrsta pantalona šalje "pogrešnu sliku o našoj figuri".

Stilistkinja je preporučila da bi najbolje bilo, a kako bi odredili koji je vaš idealan kroj pantalona, da isprobate više modela, dok ne shvatite koje vam najbolje odgovaraju i u kojima se osećate najslobodnije.

I poslednja stvar koju bi trebalo da bacite u kantu je odeća koja nije vaš broj.

"Sve je u proporcijama, a vi zaslužujete odeću koja stvara laskavi oblik i ističe vaše najbolje proporcije", zaključila je ona.

Trendove ne bi trebalo pratiti "slepo", a naročito one koji ne pristaju našem ličnom izrazu i figuri.

"Mnogi od nas biraju odeću koja čini da struk izgleda manji, a kukovi i grudi veće, međutim to ne stoji svima podjednako dobro. Najbolja stvar je da proverite šta vama pristaje najbolje i da to i nosite", zaključila je Tamsen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare