Sezona bikinija je zvanično zatvorena: Koje modele su Srpkinje najviše nosile? FOTO

Počela je jesen, a sa njom i malo slojevitiji način odevanja. Sezoni bikinija je odzvonilo, te ćemo iskoristi preostalu nostalgiju za letom da bismo napravili rekapitulaciju kupaćih kostima koji su obeležili ovu godinu.

Petak, 23.09.2022.

19:00

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Bilo da je reč o jednodelnim kupaćim kostimima ili atraktivnim bikinijima, većina modela i različitih dezena je našla svoje mesto pod suncem. Naše žene su ih s pažnjom birale, svaka naspram svoje građe i konstituciji, pa je vreme da zaključimo ovogodišnju sezonu sa najpopularnijim modelima leta. U nastavku teksta pogledajte koji su to.

Crnogorske plaže su ove godine "gorele" zbog njenih kostima FOTO

1. Jednodelni kupaći kostimi nikad atraktivnije nisu izgledali, a naša proslavljena manekenka Sofija Milošević je ovog leta "ubola" pravi model - bikini koji je, zapravo, jednodelni kupaći kostima.

Kakve modele bikinija nose žene sa raskošnim oblinama? FOTO

2. Tu je i pevačica Katarina Grujić, čiju je sezonu bikinija obeležio klasični model.

3. Ni Jovana Đorđević ne zaostaje u ovoj igri. Naime, žena našeg fudbalera Filipa Đorđevića je imala zanimljive izbore kupaćih kostima. Primera radi, bikini sa dubokim donjim delom i ove godine je bio hit leta, a na Jovani je blistao.

Nikad zanosnija Jovana Đorđević: Obline na pravim mestima, kostim u prvom planu VIDEO

Trebalo bi napomenuti i da je tzv. trend obrnutih bikinija zaživeo kod nas, a naše dame su ga verno ispratile. U nastavku pogledajte kako se nosi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.