Osvetnička haljina Kamile Morone – da li je glumica prebolela Leonarda Dikaprija? FOTO

Bivša devojka Leonarda Dikaprija, model i glumica Kamila Morone (25), nedavno je slikana na večernjoj zabavi britanske modne kuće "Berberi" (Burberry).

Utorak, 27.09.2022.

13:53

Izvor: Super žena

Osvetnička haljina Kamile Morone – da li je glumica prebolela Leonarda Dikaprija? FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kamila je za ovu posebnu priliku obukla crnu mini-haljinu od čipke koju potpisuje pomenuta dizajnerska kuća, a po svemu sudeći, glumica je blistala na zabavi. Kako se može videti sa fotografija, duboki dekolte naglasio je njene grudi, a punđa njen manekenski vrat. Celokupni izgled upotpunila je efektnom, tamnom šminkom koja je istakla glumičine oči.

Leonardo Dikaprio drastično smršao – da li je zbog raskida? FOTO

Podsetimo, Kamila Morone i Leonardo Dikaprio nedavno su raskinuli četvorogodišnju vezu. Čini nam se da glumac nije gubio vreme, jer se već uveliko spekuliše po medijima da se viđa sa malo starijom manekenkom Džidži Hadid (27).

Ukrajinska, američka, koja je sledeća manekenka? Procurila fotografija, Dikaprio je nezaustavljiv

Što se tiče Kamile, ona je nekoliko puta viđena u izlasku sa svojim najbližim prijateljima, a sudeći po poslednjim informacijama, i ona je spremna da nastavi svoj život. Da li je njena "osvetnička crna haljina" samo početak ovih promena?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.