Kraj jedne ere – Alesandro Mikele napušta Guči

Kreativni direktor modne kuće Guči, Alesandro Mikele, odlučio je da napusti kompaniju posle 20 godina provedenih u njoj, saopštila je matična kompanija Kering.

Četvrtak, 24.11.2022.

11:57

Izvor: B92

Kraj jedne ere –  Alesandro Mikele napušta Guči
Foto: Profimedia

Podeli:

Alesandro se tim povodom oglasio na svom Instagram profilu.

"Postoje trenuci kada se putevi raziđu zbog različitih perspektiva koje svako od nas ima. Danas se za mene završava jedno izuzetno putovanje, koje traje više od dvadeset godina, u kompaniji kojoj sam neumorno posvetio svu svoju ljubav i stvaralačku strast. Tokom ovog dugog perioda Gucci je bio moj dom, moja usvojena porodica. Ovoj široj porodici, svim pojedincima koji su je brinuli i podržavali, upućujem najiskrenije hvala, svoj najveći i najsrdačniji zagrljaj. Zajedno sa njima sam priželjkivao, sanjao, maštao. Bez njih ništa od onoga što sam napravio ne bi bilo moguće. Njima upućujem najiskrenije želje: da nastave da neguju svoje snove, suptilnost i nematerijalnost koja čini život vrednim življenja. Nastavite da se negujete poetskim i inkluzivnim slikama, ostajući verni svojim vrednostima. Uvek živite sa svojim strastima, pokretani vetrom slobode", glasila je Alesandrova emotivna poruka koju je podelio na svom Instagram profilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare