Kolinda u crveno-beloj košulji odala počast čoveku koji je obožavao Hrvatsku FOTO

Bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović još jednom je oduševila svetsku javnost kada se na utakmici između Brazila i Švajcarske na SP-u pojavila u muškoj košulji koju potpisuje luksuzni brend Luj Viton.

Utorak, 29.11.2022.

09:36

Izvor: Super žena

Kolinda u crveno-beloj košulji odala počast čoveku koji je obožavao Hrvatsku FOTO
Foto: EPA-EFE/Valda Kalnina

Podeli:

Dezen košulje, kao što se vidi sa fotografija, su crveno-bele kvadrate koje simbolišu hrvatsku zastavu-šahovnicu, a Kolinda ju je ponosno nosila na pomenutom događaju. Ubrzo nakon odigranog meča, Kolinda je objasnila zašto je odabrala baš ovu odevnu kombinaciju.

"U spomen na legendarnog dizajnera Virgila Abloha, velikog zaljubljenika u #Hrvatsku i #Vatrene, koji je preminuo tačno na današnji dan pre godinu dana, nosila sam njegovu košulju, inspirisana hrvatskim kvadratićima. Hvala mu na tom predivnom poklonu", napisala je na Instagramu.

Inače, ova muška košulja je iz prošlogodišnje linije, a kreirao ju je dizajner Luj Vitn u saradnji sa Virgilom Ablohom, koji je nažalost preminuo prošle godine. Virgil je bio zaljubljenik u hrvatsku fudbalsku reprezentaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare