Posle martinki i šortsa finska premijerka ima još jedno modno iznenađenje FOTO

Najmlađu premijerku Finske Sanu Marin (36) javnost je upamtilo po nekonvencionalnim modnim izdanjima, nekarakterističnim za predstavnicu državne službe.

Četvrtak, 08.12.2022.

08:38

Autor: J.V.

Posle martinki i šortsa finska premijerka ima još jedno modno iznenađenje FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Podsetimo, samo pre nekoliko meseci, fotografije premijerke Finske na festivalu "Ruisrock" obišle su svet, a šira javnost bila je prosto oduševljena njenim mladalačkim duhom koji je pretočila u svojevrsni odevni izbor za tu priliku.

Sana Marin se na koncertu finske pevačice Elinore pojavila u kratkom teksas šortsu, kožnoj jakni i crnim čizmama, a njeni mnogobrojni pratioci na društvenim mrežama su joj poručili da je "ikona stila".

Iako smo finsku premijerku upamtili kao urbanu ženu koja ruši standarde konvencionalnog načina oblačenja, ona je u nedavnoj objavi na Instagramu pokazala da može da iznese i "princeza stil" u toaleti skrojenoj po njenim merama.

Sana Marin se na proslavi Dana nezavisnosti Finske u Helsinkiju pojavila u jednostavnom, ali prefinjenom izdanju, koje potpisuje lokalna dizajnerka Sari Horko, a svoj celokupni izgled je upotpunila glomaznim nakitom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare