Potpuni fijasko latino lepotice: "Obuci se..." FOTO

Latino diva Dženifer Lopez nedavno je uslikana na putu ka studiju, gde je trebalo da ima intervju sa Džimijem Kimelom.

Četvrtak, 19.01.2023.

13:31

Autor: J.V.

Potpuni fijasko latino lepotice:
Foto: Profimedia

Podeli:

Pevačica i glumica je poslednjih nekoliko nedelja bila, poprilično, zauzeta, jer je radila na promociji svog filma "Shotgun Wedding", a intervju sa Kimelom je bio sastavni deo pomenute promocije.

Nago izdanje latino dive "uzdrmalo" publiku – imala je šta da pokaže VIDEO

Pre ulaska u studio, fotoreporteri stranih tabloida zatekli su, a onda i uslikali latino divu u sasvim elegantnom izdanju. Ona je za ovo specijalno pojavljivanje u televizijskoj emisiji "Uživo sa Džimijem Kimelom" nosila jednostavni beli kaput sa zlatnim dugmićima i roze haljinu.

Ipak jedan detalj u njenoj celokupnoj odevnoj kombinaciji privukao je pažnju javnosti, a reč je o belim štiklama koje su u potpunosti uništile utisak elegantnog pojavljivanja.

I kad smo mislili da ne može gore od ovog modnog promašaja - prevarili smo se. Pevačica je samo pre nekoliko sati objavila fotografiju roze haljine koju je nosila za intervju, a komentari na Tviteru bili su podeljeni.

I dok su je jedni hvalili za izbor haljine, drugi su je, pak, kudili.

"Obuci više odeću", samo je jedan od primera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.