"Sneakerville" festival pomera sve granice

Ovog vikenda Sajam je bio centar za sve ljubitelje urbane kulture. Najveći festival patika i dobrog provoda na Balkanu – Sneakerville, izmestio se sa poznate lokacije i otvorio posetiocima vrata u Hali 2 Beogradskog sajma.

Ponedeljak, 18.09.2023.

15:25

Izvor: Super žena

Foto: Sneakerville/Promo

Podeli:

Tokom celog dana više od 25.000 ljudi uživalo je u raznovrsnoj ponudi svetskih i domaćih brendova, brojnim aktivacijama i sjajnoj atmosferi za koju su bili zaduženi vodeći muzički izvođači.

Svi zainteresovani oprobali su se u raznim aktivnostima na štandovima vodećih svetskih i domaćih brendova sportske opreme, ali i upoznali sa najnovijim kolekcijama koje su eksluzivno bile predstavljene upravo na ovom festivalu. Osim brendova Nike, Adidas, Reebok, New Balance, Converse, Puma i Vans, na ovogodišnjem Sneakervilleu posetioce su oduševili i poznati sneaker koncepti: Buzz, Tike, Remiks i Dunk Shop.

Foto: Sneakerville/Promo

Ceo festival bio je u znaku saradnje, a posetioci su uživali i u sadržajima iz različitih oblasti umetnosti, gastronomije, muzike. Nakon celodnevnih zabavnih aktivnosti, u večernjim satima atmosferu su doveli do usijanja nastupi dobro poznatih muzičkih imena – BEBI, MIHA I DINO, SAJFER, INDOĐIJA, SURREAL I FOX, MIMI MERCEDEZ, CORONA I RIMSKI, SARA JO i RASTA.

Ujedno, ovo je bila sjajna prilika da se posetioci pozdrave sa jednom od najznačajnijih lokacija u Beogradu koja će uskoro dobiti novi sjaj.

Foto: Sneakerville/Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare