Lepotica (50) ruši modna pravila i ne stari: Ovo bi se malo ko usudio obući, na njoj je savršeno

Jedna od najlepših žena sveta zablistala je na modnim dešavanjima ovog meseca, u smelim kombinacijama o kojima se i danas priča.

Ponedeljak, 25.09.2023.

11:47

Izvor: Super žena

Lepotica (50) ruši modna pravila i ne stari: Ovo bi se malo ko usudio obući, na njoj je savršeno
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica Kejt Bekinsejl s godinama izgleda sve lepše, a zahvaljujući redovnim treninzima ona je i sve zgodnija. Malo ko bi joj dao pedeset godina, koliko ima, jer mladalači izgled i duh to definitivno prikrivaju na odličan način.

Iza nas su dva važna modna događaja – Nedelja mode u Njujorku i Nedelja mode u Milanu, a jedna od najlepših glumica je zablistala na crvenom tepihu u veoma smelim i provokativnim kombinacijama, naizgled možda i "čudnim".

Foto: Profimedia

Prvo u sasvim providnoj haljini ispod koje je imala samo gaćice, dok su joj na golim grudima bili cvetići. Privukla je veliku pažnju okupljenih foto-reportera, pa je čak pokušavala i da sakrije lice. Ali zgodno telo nije mogla skriti.

Druga kombinacija je takođe savršeno isticala njenu vitku figuru, ponajviše zategnute noge. Nosila je bež kompletić preko kojeg je padao til sa crvenom tkaninom do poda, a uz taj detalj stavila je i crvene minđuše.

Foto: Profimedia

U odnosu na ranije, kosa joj je svetlija. Kejt je i ovog puta opravdala titulu jedne od najlepših glumica sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.