Trik sa preuskim farmerkama koji odlično radi, a nikad se toga ne biste setili VIDEO

Čuvate ih kao omiljeni komad odeće, iako znate da ćete se razočarati kada pokušate da ih navučete. Da li je takvim mukama došao kraj?

Ponedeljak, 02.10.2023.

14:48

Izvor: Super žena

Trik sa preuskim farmerkama koji odlično radi, a nikad se toga ne biste setili VIDEO
Foto: Kichigin/Shutterstock

Podeli:

Nema žene koja makar jednom nije kupila farmerke za bar broj manje, ali koliko god ih volele ne možemo uvek da uđemo u njih. Čak i kada ih navučemo, na jedvite jade, ne osećamo se prijatno jer ne možemo ni da se krećemo u njima, ali ih strpljivo čuvamo u ormanu za "idealnu" priliku. Jedna korisnica Tiktoka za to ima, kako tvrdi, odlično rešenje.

Metoda je pomalo neobična, a trik joj je otkrila njena baka, što je i objasnila u video-snimku objavljenom na društvenoj mreži.

U pitanju je tuširanje u farmerkama, nakon čega je potrebno da kratko vreme budete u njima u kući kako bi se malo rastegle, a potom da ih ostavite da se osuše na vazduhu i da ih nipošto ne stavljate u mašinu za sušenje veša.

Devojka je probala bakin trik i otkrila da su joj farmerke ujutro savršeno pristajale, kao da su krojene po njenoj meri, što je i pokazala na snimku.

Napomenućemo da vodite računa o tome da ne budete dugo u mokroj odeći, kako ne biste narušili zdravlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare