Čarape koje su apsolutni hit ovog proleća, a nosile su ih naše bake FOTO

Iako nisu previše udobne, ovog proleća se vraćaju na velika vrata.

Četvrtak, 22.02.2024.

09:58

Izvor: journal.hr

Čarape koje su apsolutni hit ovog proleća, a nosile su ih naše bake FOTO
Foto: Moustache Girl/Shutterstock

Podeli:

U pitanju su crne najlon dokolenice, koje će ove sezone začiniti modne trendove. Čarape su neizostavan modni dodatak u svim sezonama, pa ih možemo videti na ženama i zimi i leti, ali ovog proleća se samo jedna vrsta izdvaja od ostalih.

U pitanju su crne najlon dokolenice, a za njihov povratak zaslužan je dizajner Džon Galijano.

Nedavno održana revija brenda "Mezon Maržela" (Maison Margiela) napravila je pometnju na modnoj sceni, s obzirom na to da smo svedočili grandioznom povratku visoke mode i nadrealističkog izraza koji neguje praktičnost i oslanja se isključivo na dramaturški prikaz realnosti.

Živimo u vremenu u kome je teško prepoznati da li je trend nastao među influenserima ili na modnim pistama. Bilo kako bilo, crne najlon dokolenice uveliko su neizostavan element svakodnevne odeće, a sa čime ih kombinujemo? Izbor je širok. Mokasine? Može. Patike?

Uveliko se diskutovalo o tome. Jedan od atraktivnijih načina stilizovanja je uparivanje sa leopard printom, bilo da je reč o obući ili pak o košulji, sakou ili bundi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.