Uređenje doma

Primećujete li neku razliku? Ova naslovnica magazina slikana je telefonom

Australijski magazin "El" se osmelio da objavi naslovnicu koja je nastala uz pomoć "ajfona".

Utorak, 30.05.2017.

12:41

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Australijanka Margaret Ceng je dobro poznato ime u svetu mode.

Prvo smo je upoznali kao blogerku, a zatim smo je sve više viđali na velikim nedeljama mode, da bi sada postala jedna od najuticajnih dama u svetu dizajna.

Pored uspešne saradnje sa poznatim brendovima, kao i velikog broja intervjua koje je dala za svetske medije, Margaret je dobila priliku da se prvi put fotografiše za naslovnicu australijskog "El" magazina.

Zanimljivo je da je ova fotografija napravljena uz pomoć "ajfon" telefona, što je gotovo nezamislivo u današnjoj produkciji.

Editorijal je urađen na poznatoj Bondi plaži, tokom zalaska sunca, a modni fotograf Džordžes Entoni je dobio sve pohvale koje se prvenstveno odnose na fotografisanje telefonom.

"Jedna stvar me je iznenadila, a to je osećaj slobode da fotografišem i ne brinem o objektivu, stativu, povezivanju sa kompjuterom", rekao je ovaj umetnik.

Inače, najnovija naslovna strana australijskog "Ela" koju krasi lepo lice Margaret, pokupila je sjajne reakcije ljudi širom sveta, koji priznaju da nikada ne bi pomislili da je ova fotografija nastala na ovaj način.

Kako se vama sviđa?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare