Uređenje doma

Uspešne žene: Kakve na poslu, takve i u krevetu

Sudeći prema najnovijim istraživanjima, žene koje su uspešne na poslovnom planu, vrlo su sklone avanturama u krevetu…

Sreda, 12.07.2017.

08:08

Izvor: B92

Uspešne žene: Kakve na poslu, takve i u krevetu
Foto: Thinkstock

Podeli:

U istraživanju koje su sproveli rukovodioci erotskog brenda "Coco de Mer" sa željom da otkriju imaju li novac i uspeh uticaja na seksualni život, četvrtina muškaraca izjavila je da su dame koje su aktivne na poslovnom planu, sklone preuzimanju inicijative i u krevetu - one imaju najjaču seksualnu želju. Slično tome, trećina žena koje su izgradile karijeru izjavila je da izraženu seksualnu želju imaju muškarci na vodećim pozicijama u poslovnom svetu.

Međutim, istraživanje je takođe pokazalo da najveštije ljubavnice nisu bile one koje su najviše zarađivale – to je potvrdilo samo 11 odsto ispitanih, za razliku od 46 odsto žena i 40 odsto muškaraca koji su izjavili da su najvatrenije noći proveli sa ljudima koji imaju prosečna primanja.

"Ovo istraživanje ukazuje na to da novcem može kupiti mnoge stvari, ali ne i sreću u krevetu. Najveštiji ljubavnici zarađuju prosečne plate i njima novac nije bitan kada je u pitanju potraga za partnerom, oni žele nešto više. Oni iz grupe poslovno najuspešnijih imaju ujedno i najjači libido, i ne prihvataju ništa ispod svog nivoa u privatnom životu", izjavio je predstavnik kompanije "Coco de Mer".

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.