Kako edukativna platforma NajMentor pomaže u pripremi za novu školsku godinu

Na početku nove školske godine želimo da budemo sigurni da će nam se deca uklopiti i dobro snaći u novom razredu sa novim predmetima. Pogotovu ako su u prethodnom razredu propustili deo gradiva i plašimo se da će biti teže nadovezati se na prethodno naučeno, onda pripreme budu i zahtevnije.

Sreda, 30.08.2023.

13:38

Izvor: B92

Kako edukativna platforma NajMentor pomaže u pripremi za novu školsku godinu
Foto: Promo

Podeli:

NajMentor je sveobuhvatna platforma za učenje koja pomaže u ovom procesu, gde učenici putem individualnih onlajn časova sa nastavnicima prate školsko gradivo i uče u kontinuitetu. Tako savladavaju sve bitne lekcije na vreme, pa se kontrolni zadaci rešavanju bez muke.

Ko su nastavnici na platformi?

Nastavnike bira NajMentor tim. Oni prolaze kroz proces selekcije, tako da možete biti sigurni da će sa Vašim detetom raditi stručna i posvećena osoba. Kako se konstantno prati način rada i progres učenika, ceo proces je vrlo transparentan, a rezultati brzo vidljivi.

Zašto onlajn privatni časovi?

Foto: Promo

Brza evolucija tehnologije donela je sa sobom brojne prednosti, a onlajn privatni časovi su jedni od njih. Postali su nezaobilazni u obrazovanju. Ovi časovi pružaju personalizovan pristup učenju, omogućavajući detetu da uči prema svom tempu i fokusira se na oblasti koje su mu najpotrebnije. Uz to, fleksibilnost onlajn časova olakšava da se usklade školske obaveze sa dodatnim aktivnostima.

Prednosti onlajn privatnih časova

1. Personalizacija: Onlajn privatni časovi omogućavaju prilagođavanje nastave individualnim potrebama svakog deteta. Nastavnici se mogu fokusirati na specifične izazove sa kojima se dete suočava, pružajući mu potrebnu podršku, vežbanje i obnavljanje.

2. Fleksibilnost: Moderni životni ritam zahteva dobro organizovane rasporede kako bismo svoje vreme što bolje iskoristili. Onlajn časovi omogućavaju deci da uče kod kuće, da štede vreme i napor, koji bi bili potrebni za odlazak na časove u drugom delu grada.

3. Podsticanje samostalnosti: Onlajn učenje podstiče i samostalnost kod dece, jer često imaju veću odgovornost za organizaciju svog vremena. Oni moraju sami postaviti raspored učenja, usklađujući ga sa drugim obavezama.

4. Savladavanje tehničkih veština: Pohađanje onlajn časova zahteva osnovno razumevanje tehnologije i digitalnih alata, što poboljšava njihovo samopouzdanje u radu sa tehnologijom, a što je u današnjem svetu sve bitnije.

Zašto je nastala NajMentor platforma?

Cilj platforme jeste da pruži dodatno učenje svima koji žele da unaprede svoje znanje i uče u kontinuitetu. Na jednom mestu učenici imaju nastavnike za sve predmete, a časove mogu lako i brzo da zakazuju preko kalendara koji pokazuje dostupnost svakog od nastavnika.

Iako je tek početak školske godine, prvi testovi i odgovaranja dođu vrlo brzo, a vreme za spremanje je kratko. Sa svim drugim obavezama koje deca, a i roditelji imaju, postane vrlo izazovno organizovati se i uskladiti sve na vreme. Zato NajMentor olašava čitavu organizaciju i skraćuje vreme pri traženju idealnog nastavnika i zakazivanju časova.

Kako da kontaktiram sa NajMentor timom i zakažem prvi čas?

Kako biste zakazali prvi čas za Vaše dete već narednih dana, pošaljite poruku putem linka najmentor.com/kontakt. Neko iz NajMentor tima će Vam se ubrzo javiti, naći idealnog nastavnika pema potrebama i ciljevima učenja i organizovati prvi čas.

Srećan početak školske godine!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare