Mikser za sve: Uštedeće vam vreme, a možete ga kupiti na popustu - uz ovaj kupon FOTO

Volite kolače, kremove i biskvite? Volite smoothie i shake? Često mesite testo? Pravite domaće kobasice ili volite sveže samleveno meso? Predstavljamo Vam Vašeg novog pomoćnika u svim poslovima – ROYALTY LINE MULTIPRAKTIK 1900W.

Sreda, 25.10.2023.

10:26

Izvor: B92

Mikser za sve: Uštedeće vam vreme, a možete ga kupiti na popustu - uz ovaj kupon FOTO
Foto: Promo

Podeli:

Uz kupon (ROYALTY 10) mikser možete kupiti po sjajnoj ceni od 13.365,00 dinara.

Multipraktik 3u1 švajcarskog brenda "Royalty Line" za seckanje, mešanje testa, mlevenje i mešanje mesa, olakšaće vam pripremu hrane. Iznenadite svoje goste i svoju porodicu odličnim obrokom. Obavite sve kuhinjske poslove u vezi sa pripremom hrane jednim moćnim i ekonomičnim poluprofesionalnim uređajem.

Jedan od najmoćnijih planetarnih miksera na tržištu, ROYALTY LINE Planetarni mikser od 1900 W, koji će Vam omogućiti da mešate čak i najtvrđe namirnice.

Foto: Promo

Da li želite da blendirate, meljete meso, umutite krem ili umesite testo - kuhinjski pomoćnik je tu za uštedu vremena! Planetarni mikser ROYALTY LINE olakšaće svaki posao u kuhinji.

Počastite sebe ili svoju omiljenu prijateljicu. Uz najlepše poslastice koje ćete napraviti, bićete oduševljeni njegovom brzinom i načinom rada.

Mikseri su veoma korisni, jer za vrlo kratko vreme možete da pripremite Vaš krem, fil, šlag, smesu za palačinke, pire ili bilo šta drugo.

S ovim planetarnim mikserom možete čak i blendirati voće, povrće i druge sastojke za ukusan smothie, ili mleti meso i povrće.

Za mućenje, mešnju i penastu strukturu, za mlevenje i blendiranje – mikser za sve!

Foto: Promo

Snažan motor ovog miksera od 1900 W sa 6 brzina pripremiće najukusnije testo, filove i buter kremove za vrlo kratko vreme. Velika posuda od nerđajućeg čelika, zapremine 6,5 litara, biće dovoljna da u njoj sjedinite sve potrebne sastojke i pripremite omiljenu poslasticu. Zaštita protiv prskanja čuvaće Vašu kuhinju od praškastih i tečnih namirnica koje pri mućenju prskaju, a kroz otvor na poklopcu možete dodavati sastojke.

Planetarni mikser ROYALTY LINE uštedeće Vaše vreme, jer dok on muti sastojke, Vi možete pripremati sledeći fil ili bilo šta drugo raditi.

Dodatak za mlevenje mesa lako možete skinuti i očistiti, kao i stakleni blender čija je zapremina 1,5 L. Lako se čisti, skladišti i moguće je pranje u mašini za sudove. Kukica za testo i gušće kremove izrađene su od metala i plastike, vrlo izdržljive i kvalitetne. Kukica za penaste smese izrađena je od plastike i tanke žice kako bi lagano klizila kroz penu, zadržavajući njenu strukturu i lakoću.

Mikser poseduje opciju zaključavanja kako posuda ne bi klizala i kako bi bila stabilna.

Odredite brzinu po potrebi i uživajte u svom novom mikseru!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare