Najbolji saveti za savršen izgled u novogodišnjoj noći

Pripreme za novogodišnji doček su uveliko u toku. Svako želi da zablista i izgleda najbolje, a najbolje je primeniti savete koji će uvek dati najbolji rezultat.

Sreda, 27.12.2023.

11:25

Izvor: B92

Default images
Foto: OPOLJA/Shutterstock

Podeli:

Savršen parfem za samopouzdanje, minđuše kao upečatljivi detalji i zanimljiva ženska torbica koja će da bude zanimljiv detalj cele kombinacije, za originalni izgled,a originalnost je uvek u modi.

Mističan parfem Prada Paradoxe za čarobnu novogodišnju noć

Prada Paradoxe je savršen za doček Nove godine jer odiše energijom i svežinom koja zavodi. Najavljuje dolazak, intrigira i nastavlja da traje u prostoru još dugo vremena i za sobom ostavlja suptilan trag koji svako uočava.

Mirisna nota parfema govori mnogo toga o osobi koja ga nosi i pomaže da se izrazi sopstven stil i elegancija što druge osobe privlači mnogo jače nego reč, pokret ili pogled.

Baza je amber, pačulji i vanila, srednje note su jasmin i ljubičica, a bergamoto i crni biber mirisne note na samom vrhu. Zanimljiva kombinacija kreira cvetni miris koji će trajati do dugo u noć.

Parfem nije „težak“ i naporan tako da je idealan za zatvorene prostore i veliki broj ljudi na jednom mestu, baš kakva situacija je na novogodišnjem dočeku.

Omiljeni miris pomaže da ostavimo dobar utisak na druge, ali i da se podignemo sopstveno raspoloženje, da drugačije mislimo o sebi i da se pravilno pripremimo za žurku u novogodišnjoj noći. Boljim viđenjem sebe se i ceo pogled na svet biti bolji.

Ženske minđuše su ukras lepog lica

Uz negovan izgled i diskretnu šminku se najbolje ističu ženske minđuše kao aksesoar uvek prigodan za novogodišnje praznike.

Klasične, manje minđuše od zlata i srebra sa dijamantima, cirkonima, topazom…će izgledati odlično uz svaki stil, a naročito uz frizuru koja će podignuti kosu i skloniti je sa lica.

Interesantan odabir su i viseće ženske minđuše koje su efektniji detalj i izgledaće savršeno i uz podignutu, ali i uz puštenu kosu.

Umesto više komada nakita, ove godine treba birati manje, a upečatljivije detalje jer se oni uklapaju uz svaku kombinaciju i čine je skladnijom. Odabir pravih ženskih minđuša je svakako dobar način za to.

Jedna Valentino torbica je glamurozni detalj koji dame obožavaju

Valentino torbica će biti savršen izbor i važan deo glamura koji se podrazumeva u novogodišnjoj noći.

Iako se može nositi i u drugim prilikama, savršena je uz elegantni stajling jer izgledaju sofisticirano, bez suvišnih detalja, a opet upečatljivo i lepo koji god model da se odabere.

Tu su male pismo tašne u metalik bojama, ali i nešto veće Valentino torbice za ruku, koje su kožne i uz zlatne ili crne detalje koji je savršeno nadopunjuju.

I sam logo, veliko slovo „V“ kao šnala za zatvaranje, je detalj koji se raspoznaje i nikada nije suvišan. Pojedini modeli imaju još nekoliko ukrasa na kaišima i to je sasvim dovoljno za tašnu koja se može kombinovati u raznim prilikama i svaki put učiniti da pravi stil dođe do izražaja.

Ona je želja mnogih dama, a doček savršena prilika za kupovinu poklona koji će se rado nositi tokom čitave 2024.i donositi samo lepe uspomene.

Nije teško savršeno izgledati tokom dočeka Nove godine. Uz nekoliko pažljivo odabranih detalja svaki će „look“ izgledati posebno, a uz dobro društvo i veselu atmosferu i provod će biti zagarantovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare