"Always", vodeći brend kompanije P&G vam omogućava da probate njihove inovacije, bezbrižno

Kupovinom bilo kog "Always Platinum" proizvoda ostvarujete 100% povraćaj novca.

Utorak, 13.02.2024.

17:25

Izvor: B92

Foto: Promo/Always

Podeli:

Kako bi se devojke i žene osećale sigurno i spremno da se suoče sa svim dnevnim izazovima tokom menstrualnog ciklusa, ključan je dobar izbor uložaka. Budući da ovaj izbor, koji najbolje odgovara individualnim potrebama, poput veličine uložaka ili intenziteta menstruacije, ponekad nije jednostavan, Always je pripremio posebnu aktivaciju koja vam može pomoći u ovome. Prilikom kupovine bilo kog Always Platinum proizvoda do kraja marta u svim prodajnim objektima na teritoriji Srbije možete dobiti 100% povraćaj novca i na taj način imate priliku da probate Always Platinum koji vam omogućava bezbrižnu zaštitu.

"Samopouzdanje žene se vidi u svakom njenom pokretu, izboru odeće, komunikaciji i aktivnosti. Na polju samopouzdanja, Always Platinum je jedan od najboljih saveznika žena. Kada je žena sigurna da neće imati neprijatnu sitaciju zbog propuštanja uloška, ona će obući čak i svetlu odeću u kojoj se dobro oseća i ostvariće svoju privatnu, prodičnu i/ili porfesionalnu misiju. Samopouzdanje proizilazi iz našeg načina razmišljanja o svetu i ljudima koji nas okružuju. Ono je prema mišljenju psihologa vidljivo u hodu žene, njenom govoru tela, načinu na koji se žena smeje, itd. Dakle, da bi smo izgradili samopouzdanje potrebno je da volimo sebe, odnosno da žene prihvate sebe i svoje telo baš onakvo kakvo ono jeste, sa svim promenama koje se na njemu dešavaju bilo usled protoka vremena, bilo usled bioloških pravilnosti u vidu mesečnih ciklusa, a prisustvo saveznika kom verujemo poput Always Platinuma u mnogome doprinosi samopouzdanju svake žene", navodi psiholog Tamara Ristić.

Kada je u pitanju kombinacija udobnosti i zaštite, Always Platinum ulošci donose 5 puta veću udobnost zahvaljujući nežnim krilcima, 1000 nežnih mikrojastučića i Soft&Fit dizajnu, dok 3D zaštitna barijera za sprečavanje curenja i OdourLock tehnologija obezbeđuju maksimalnu zaštitu i sigurnost. Always Platinum ulošci imalju nikoliko veličina – za menstruaciju lakšeg i srednjeg intenziteta, idealan izbor su Always Platinum Normal veličine 1 i 2, dok Always Platinum Night veličine 4 i 5 predstavljaju najbolju zaštitu tokom noći.

Kako biste isprobali njihove inovacije, brend Always je pripremio specijalnu aktivaciju koja traje do kraja marta. Sve što treba da uradite jeste da nakon kupovine bilo kog Always Platinum proizvoda na teritoriji Srbije posetite sajt pgonlinepromos.rs, gde je nakon registracije potrebno da postavite fotografiju svog računa. Nakon što popunite svoje lične podatke, novac će stići direktno na vaš bankovni račun. Na taj način imate mogućnost da bezbrižno otkrijete koji vam Always Platinum ulošci najbolje odgovaraju, ili da, u slučaju da ste već pronašli svoj idealni broj, uštedite prilikom kupovine novog pakovanja.

Kao vodeći brend proizvoda za menstrualnu higijenu, Always već dugi niz godina pokreće brojne inicijative koje imaju cilj osnaživanja i podrške. Uz kampanju koja teži ka suzbijanju menstrualnog siromaštva kroz brojne donacije uložaka fakultetima, kao i podršku devojkama u svetu sporta, Always nastoji da osnaži žene i devojke širom sveta da se osećaju sigurno i samopouzdano svih dana u mesecu.

O kompaniji Procter & Gamble

P&G snabdeva potrošače širom sveta jednim od najjačih portfolija pouzdanih, kvalitetnih, vodećih brendova, uključujući Ariel®, Always®, Ambi Pur®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® i Whisper®. P&G zajednica obuhvata operacije u oko 70 zemalja širom sveta. Posetite https://www.pg.com za najnovije vesti i informacije o kompaniji P&G i njenim brendovima. Za ostale P&G vesti, posetite https://www.pg.com/news.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare