Uređenje doma

"Ovo je nemoguće": Da li i vi ovako slažete odeću? VIDEO/ANKETA

Genijalan trik koji je podelio korisnike društvenih mreža – neko ume, neko ne, a vi?

Četvrtak, 22.02.2024.

11:29

Izvor: superžena

Foto: Africa Studio/Shutterstock

Podeli:

Uskoro će proleće, pa ćemo odložiti zimsku garderobu kako bismo se pripremili za toplije dane. To je jedan od najomraženijih kućnih poslova i većina nas nikada nema dovoljno mesta za slaganje odeće, a ovo bi vam moglo olakšati posao.

Društvene mreže su preplavljene video-snimcima s trikovima za razne kućne poslove, pa se tako izdvojio i onaj koji će vam otkriti tajnu veštog slaganja odeće i uštede prostora.

Nekima ovakvo slaganje deluje kao nemoguća misija, drugi su već isprobali ovaj trik, a trećima je ovo genijalna stvar za opuštanje.

Korisnici Tvitera saglasili su se u jednom – da će sigurno probati ovakav način slaganja garderobe, pa probajte i vi, ukoliko već niste podlegli ovom izazovu.

"Baš nemam tako puno slobodnog vremena", "Probaću, pa kud puklo da puklo", "Ja tako slažem svoje stvari, po bojama, od najsvetlije do najtamnije", "Probaću za vikend", "Možemo da se takmičimo ko je sposobniji", "Izgleda da joj niko nije rekao da orman ima vrata i da se to ništa ne vidi kad se zatvori", "Moram da vežbam", glase neki komentari.

Pitamo vas koliko ste vešti u ovome...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare