Ostavila je svoju bebu sa bejbisiterkom: Kada je videla šta se događa, ostala je u šoku

Zahvaljujući ljudima koji su ovo snimili, sprečena je moguća veća tragedija.

Četvrtak, 23.06.2016.

14:15

Izvor: B92

Ostavila je svoju bebu sa bejbisiterkom: Kada je videla šta se događa, ostala je u šoku
Thinkstock

Podeli:

Scenario iz horora nije završen do kraja ali i ovo je užasno samo po sebi.

Britani Dikson iz Indijane nije mogla ni da zamisli da je njena bejsbisiterka osoba koja zlostavlja njeno dete. Najgora noćna mora svakog roditelja! Posle ovoga, ali i mnogih drugih primera, kako možete da imate poverenja u bilo koga, kako možete bilo kome da date svoju decu na čuvanje?

Elem, bejbisiterka je viđena na javnom bazenu kako sedmomesečnu bebu stavlja ispod ogromne prskalice, zatim se udaljava i mirno posmatra kako bebu zapljuskuje voda. Dezire Hovel bila je u tom trenutku pored sa svojom decom i snimila je ovu groznu situaciju.

Pozvala je i policiju:

- Takvo ponašanje nije normalno. Nekoliko puta je ostavljala bebu ispod prskalice, a dete bi se svaki put zacenilo od plakanja. Stavljala ju je i na ljuljašku, a zatim je ljuljala toliko snažno da je dete sve vreme plakalo, a onda ju je terala da hoda bosa po vrelom betonu - ispričala je medijima vidno uznemirena žena.

Kada je pokušala da je spreči, bejbisiterka joj je besno odvratila da gleda svoja posla. Dezire je snimila ovo, objavila video na svom Fejsbuk profilu, a majka je pronađena.

- Histerično sam plakala kada sam saznala šta se dogodilo, ne možete ni da pretpostavite kako se majka može osećati kada čuje ovakve stvari - izjavila je Britani Dikon i dodala da je beisiterku otpustila i prijavila je policiji i Centru za socijalni rad.

Video možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare