Ovaj tata i ćerka su pravi hit: Kada budete videli fotografije oduševićete se

Uživaćete u slikama!

Ponedeljak, 27.06.2016.

16:20

Izvor: 24sata.rs

Default images

Podeli:

Guided Guider. Guide Her.

A photo posted by bennyharlem (@bennyharlem) on

Beni Harlem, američki pevač i model, definitivno važi za jednog od najvećih faca među svim roditeljima. Naime, on je uz svoju šestogodišnju ćerku Džeksin postao prava internet senzacija, zbog urnebesnih frizura koje svakodnevno objavljuju.Međutim, njihove frizure nisu jedina stvar koja im je donela popularnost, već i očigledna ljubav koja se jasno vidi na svakoj slici.

A photo posted by bennyharlem (@bennyharlem) on

"Očinstvo je prava čast i čudo u kojem svakodnevno uživam. Jedina briga koju imam za svoju ćerku je ta da je previše dobra i zato je učim da zahteva poštovanje. Ona je prelepa devojčica koja će izrasti u još lepšu devojku, ali moram da je naučim da prvo voli sebe", rekao je Beni.

On je istakao i da je jedini način na koji može da je zaštiti, priprema za život koji je očekuje.

I AM My Fathers Keeper - taking over daddy's Twitter today .. -Jaxyn @curltureuk #KingWeek

A photo posted by bennyharlem (@bennyharlem) on

"Ja sam njen zaštitnik. Svakodnevno je stavljam na pijadestal. Ono što treba da zna je da ako voli sebe, ljubav će joj doći i u ostale segmente života. Nigde ne idem bez nje u srcu. Naša veza će biti samo jača ako je budemo pazili. I mi kao roditelji ćemo više da cenimo život, ako budemo obratili pažnju na našu decu", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare