Pevačica očajna: "Izgubila sam jedno dete, ne želim da izgubim i drugo"

Nakon što je sud doneo privremenu meru po kojoj će dete u narednom periodu jednu nedelju provoditi sa ocem Milanom Popovićem, a jednu sa majkom, pevačica Severina Kojić je rešila javno da ispriča kroz šta sve prolazi u borbi za starateljstvo.

Utorak, 20.06.2017.

10:15

Izvor: B92

Default images

Podeli:

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Od kada je sudija izrekla privremenu meru po kojoj će dete u narednom periodu jednu nedelju provoditi sa Milanom, a jednu sa njom, Severina je počela da strahuje za svoje dete.

Zbog toga je odlučila da se pojavi u RTL Direkt emisiji, kada je po prvi put iznela kako se sve vreme borila za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Kako kaže, u velikom je strahu da joj ga ne oduzumu i "više nije vreme za ćutanje".

Tako je Severina istakla da je bila žrtva psihičkog nasilja, kada je od svog bivšeg supruga dobila i pretnje.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Psihički me maltretirao. U jednom trenutku mi je zapretio da će mi zagorčati život i uzeti dete, mislila sam da će ga proći", rekla je Severina.

Objasnila je kako se oduvek držala propisane privremene mere, za razliku od Milana, a da joj je prošle godine nije vratio dete na vreme.

Navodno, tek kada je reagovala policija koja je htela protiv njega da napiše krivičnu prijavu, on je vratio malog Aleksandra.

"Tada sam išla na vantelesnu oplodnju, nisam smela da se izlažem stresu", objasnila je ona i dodala:

"Upravo tada sam izgubila dete, ali ovo ne planiram da izgubim."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.