Mama iskusila osvetu jer je deci uzela mobilne telefone

Pošto je svojim mališanima oduzela mobilne i tablet, da bi konačno otišli na spavanje, ovoj iskusnoj četvorostrukoj mami se njena pedagogija obila o glavu. U godinama od osam do trinaest godina naslednici Mišel Giger smislili su neverovatnu osvetu.

Četvrtak, 31.05.2018.

10:27

Izvor: Super žena

Mama iskusila osvetu jer je deci uzela mobilne telefone
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Pošto Mišel nije mogla da izađe na kraj sa svoje četvoro dece, mobilnim telefonima, uređajima, igricama...

Deca su tako "dogurala do dva sata iza ponoći", sve kasnije su išla na spavanje i u porodici je nastao opšti haos. U začaranom krugu između obaveza i zabave Mišel je samo prekipelo. Odlučila je da će sve spravice da zapleni i da će ih držati u svojoj sobi da ih deca ne bi koristila.

Plan je delovao savršeno. Možda bi tako i bilo da njena deca nisu smislila osvetu.

"Pokupila sam sve telefone i iPadove od dece. Ali, prošle noći ti mali zlikovci navili su na svim spravicama alarm za buđenje. I to svaki na različito vreme tako da su mi gedžeti zvonili celu noć. Zapravo sam jako zadivljena njihovom domišljatošću i timskim radom" rekla je Mišel ne krijući da su svi ipak završili u kazni.

Iako je bilo onih koji su je podržali, neki su joj zamerili da je previše kruta.

"Ako biti krut znači osigurati da moje četvoro dece spava pre ponoći, da onda sam najkrutija kruta mama".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare