"Pčelica" i "Super žena" misle na vas: Idealan poklon za male đake

Portal "Super žena" i B92 poklanjaju dva zanimljiva kompleta radnih svezaka za učenike mlađih razreda. Nagradu će osvojiti najbrži. Potrebno je da pošaljete ime, prezime, adresu i broj telefona na mejl superzena@b92.net i osvojićete zanimljiva izdanja. U mejlu napišite i za koji razred tačno želite da dobijete poklon(prvi, drugi, treći ili četvrti).

Ponedeljak, 27.08.2018.

10:10

Izvor: PR

Foto: Promo

Podeli:

IK "Pčelica" vam predstavlja "Pričaonice", radne sveske iz srpskog jezika za učenike mlađih razreda osnovne škole, ali od sada u novom ruhu.

Koncept, koji se pokazao kao uspešan u procesu unapređivanja jezičkih sposobnosti dece, zadržan je, ali su dobro poznate "Pričaonice" osvežene i vizuelno ulepšane.

U vremenu kada su deca okrenuta savremenim tehnologijama, kada se kod sve više mališana prepoznaje neka vrsta afazije ili jednostavnije teškoće u upotrebi jezika, kako pisanog tako i govorno, "Pričaonice" su nezamenjivo pomoćno sredstvo koje će na metodički ispravan, a u isto vreme zabavan način pomoći detetu da pravilno usvaja jezik, unapređuje svoju sposobnost izražavanja i uvežbava sveukupne verbalne veštine. Način našeg izražavanja je slika naših misli, a "Pričaonice" će svima pomoći da tu sliku poprave.

Radne sveske uskoro će biti dostupne u Knjižarama "Pčelica" u Beogradu i Čačku, ali i u drugim bolje snabdevenim knjižarama u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare