Pevačica Sija otkrila da je usvojila dvojicu osamnaestogodišnjaka: "Da, i ja ih volim"

Pevačica Sija prvi put je progovorila o majčinstvu.

Sreda, 20.05.2020.

16:51

Izvor: Super žena, people.com

Default images

Podeli:

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @celinedion

A post shared by SIA (@siamusic) on

Pevalica hita "Zajedno" potvrdila je u intervjuu za The Morning Mash Up da je prošle godine usvojila dvojicu tinejdžera koji su zbog svojih godina morali da napuste hraniteljske porodice.

"U stvari sam usvojila dva sina prošle godine. Obojica su tada imala 18 godina, a danas su devetnaestogodišnjaci. Prestari su za sistem hraniteljstva. Da, i ja ih volim", otkrila je Sija.

Govorila je i o prilagođavanju izolaciji na koju su bili primorani zbog pandemije koronavirusa. Kako je ispričala, jedan od njenih sinova je imao poteškoća u prilagođavanju životu među četiri zida.

View this post on Instagram

So nice to make new friends!

A post shared by SIA (@siamusic) on

"Obojici im je prilično teško, ali jednom od njih više nego drugom. Trenutno obojica rade stvari koje su zaista dobre i korisne za njih. Oni zaista puno rade na svom obrazovanju", otkrila je.

O majčinstvu je prvi put progovorila u intervjuu za GQ koji je objavljen početkom godine, a tada je i priznala da još traga za osobom s kojom bi bila u ozbiljnoj ljubavnoj vezi, prenosi People.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.