Roditeljima se ne sviđa kako izgleda: "Ne dozvoljavaju deci da se igraju sa mojom"

Manekenka Alt Džodi radila je na mnogim alternativnim snimanjima na kojima pozira kao vampir, viking ili sirena. Zbog njenog specifičnog izgleda, okolina je gleda sa čuđenjem.

Četvrtak, 20.01.2022.

10:22

Izvor: Mirror

Default images

Podeli:

"Ja sam gotičarka i drugi roditelji ne dopuštaju svojoj deci da budu prijatelji s mojom, požalila se manekenka Džodi iz Piblsa u Škotskoj. Ona radi kao model, a često i pozira u kostimima vampira, vikinga ili sirena. Zbog specifičnog izgleda, koji neguje i privatno, izopštena je pred školskim vratima.

Rekla je da drugi roditelji ne dopuštaju svojoj deci da budu prijatelji s njenom decom, jer ona izgleda zastrašujuće.

Džodi ima dvoje dece, ćerku od šest godina i trogodišnjeg sina, a žive zajedno u maloj zajednici. Vrlo je prepoznatljiva u okolini, zbog svojih jedinstvenih tetovaža, pirsinga i crvenih pramenova, a zbog toga je izbegavaju građani.

Rekla je da su drugi roditelji zabranili svojoj deci da budu prijatelji s njenom i kaže da uvek stoji sama kada ih uzima iz škole.

"Često se susrećem sa negativnim pogledima, pogotovo kada idem u kupovinu ili u park. Mislim da to može izgledati prilično zastrašujuće za ljude koji nisu edukovani o tome, što mogu da razumem", priča Džodi Alt.

Kažu joj da je sigurno obožavatelj sotone, što nije istina. "To nema veze s verom, to je sloboda izražavanja", objašnjava ona.

"To je jednostavno žalosno jer i moja deca su izložena tom negativnom načinu razmišljanja, odnosno nekakvom oprezu prema ljudima koji su drugačiji", istaknula je.

Kada vas ljudi ne poznaju, skloni su da sude o vama, kao što je suđenje o knjizi po koricama. "Nisam čudna, samo imam čudan izgled."

Smatra da to nije negativna stvar, veruje da je sve u percepciji i poput umetnosti – "Možda oni to ne razumeju, ali to je u redu."

"Učim svoju decu da se moraju lepo odnositi prema svima, čak i ako izgledaju malo drugačije. Ne želim da misle da ne mogu biti ono što jesu ili žele. Ponekad se dogodi i da me gledaju kao da sam ukrala svoju decu", kaže.

Istakla je da se njen jedinstveni izgled ističe jer živi u tako maloj zajednici, i tako se izdvaja od svih ostalih. Dodaje kako to ne vole svi u gradu, i kako joj nije nije baš prijatno zbog toga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.