Jelena Đoković uživo u programu: "Dok je on radio, ja sam ih vaspitavala", "Moja će biti zadnja"

Jelena Đoković je u jutarnjem programu RTS-a otvoreno pričala o načinu vaspitanja dece, roditeljstvu, ali i poteškoćama sa kojim se suočila tokom čestog Novakovog odsustva.

Četvrtak, 15.09.2022.

11:26

Izvor: RTS

Jelena Đoković uživo u programu:
Foto: Printskrin/TV Prva

Podeli:

"Novak i ja smo dosta slični, ali i dosta različiti kada je vaspitavanje dece u pitanju, ali razgovorom dosta toga rešavamo. Verujem da nam je mnogo lakše jer počinjemo od istih vrednosti, i zahvalna sam na tome. Mi smo počeli da se zabavljamo kao klinci i zajedno smo rasli, pa smo se uporedo nekako oblikovali, što nam je sada olakšalo roditeljstvo", započela je Jelena u jutarnjem programu RTS, dodajući da nisu baš često saglasni o nekim stvarima.

"Imamo različitosti u pogledu na dosta toga i sukobljavamo se. Negde sam ja više vremena provodila sa decom, dok se on bavio svojim poslom, pa sam tu negde želela da imam više kontrole i da moja bude zadnja. Tu mi pomaže Novak da se korigujem i to sve više i više", rekla je ona.

Kako je rekla, trudi se da ne radi ono što ne bi želela sutra da njena deca rade, jer su im roditelji uzor.

"Znam samo da moram dosta sebe da dovedem u red pre nego što bilo šta uradim, kažem ili posavetujem svoju decu. Govorim deci šta ne treba da rade i u stvari ja to ne smem da radim, jer naša dela govore više od reči. Kada sam se bavila tehnologijom u kući, ja sam se toliko podesila da televizor uopšte ne palim osim kad Novak igra tenis", zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.