Mila Kunis: "Neću da podižem razmažena derišta"

Mila Kunis i njen suprug Ešton Kučer su u nedavnom intervjuu za magazin "Pipl" (People) objasnili zašto ne žele da imaju još dece.

Petak, 23.09.2022.

09:30

Izvor: superžena

Mila Kunis:
Foto: Profimedia

Podeli:

Kako je rekla, njena mala četvoročlana porodica je sve što joj treba za srećan život, pa iz tog razloga ne želi da kvari trenutno stanje daljim proširivanjem porodice.

Jelena Đoković objasnila razliku između roditeljstva kod nas i u svetu: "Naše nije upotrebljivo"

''Imaću samo dvoje dece'', rekla je Mila, te dodala da roditeljstvo postaje mnogo teže kada ima više dece nego odraslih u jednoj porodici.

Jelena Đoković uživo u programu: "Dok je on radio, ja sam ih vaspitavala", "Moja će biti zadnja"

"Trenutno smo dobro. Dvoje ljudi, dvoje dece. Čula sam da je prelazak s dvoje na troje jako težak i naporan, a to ne želim'', objasnila je MIla Kunis.

Istraživanje je pokazalo da zaposlene majke odgajaju uspešniju decu

Ona je i ranije govorila o izazovima s kojima se susretala pri usklađivanju karijere i porodice, te kaže da je dvoje dece savršen broj.

Podsetimo, Mila Kunis javno i otvoreno govori o svakodnevnim problemima sa kojima se susreće jedna mama i često priča o surovoj realnosti podizanja dece.

''Majčinstvo mi je dalo potpuno novu perspektivu. Iako sam stalno iscrpljena i od umora gotovo da padam s nogu, u isto vreme nikada nisam bila srećnija. Stvari oko kojih sam pre neprestano bila nesigurna i koje su me brinule postale su nevažne'', izjavila je jednom prilikom i naglasila da posebno oprezno pristupa odgajanju svoje dece.

''Nemamo nameru da podižemo razmažena derišta. Na ovom svetu je i previše razmažene dece", zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.