Da li je Megan Foks "loša" majka: Procurela fotografija, šta će javnost sad da priča? FOTO

Glumicu Megan Foks javnost često kritikuje zbog njenog adolscentnog načina ponašanja, ali i odevanja. Njihove oštre uvrede nisu poštedele ni Meganinu roditeljsku stranu, te joj javnost često sugeriše da je "loša" majka.

Četvrtak, 22.12.2022.

20:47

Autor: J.V.

Da li je Megan Foks
Foto: Profimedia

Podeli:

A zašto je loša majka, pa, zato što svoju decu retko pokazuje široj javnosti. Da budemo precizniji, ako pogledate njene društvene mreže, posebno Instagram, videćete da su retke porodične fotografije u moru njenih slika sa verenikom Mašin Gan Kelijem.

Holivudsku lepoticu oštro kritikuju zbog izgleda njenih sinova FOTO

Međutim, situacija je sada nešto drugačija, a fotografi željni intrigantnih priča najkontroverznijeg para današnjice zabeležili su sasvim običan dan u životima Megan Foks i Mašin Gan Kelija.

Reper i glumica su, kako prenosi "Daily Mail", kupovali novogodišnje poklone za Meganinu decu iz prvog braka, a fotoreporteri su zabeležili porodične trenutke o kojima Megan retko priča na društvenim mrežama.

Pa, da li je i koliko je, zaista, Megan Foks loša majka?

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.