Ćerka čuvenog Romarija otvorila OnlyFans: Roditeljstvo glavna tema

Ćerka bivšeg brazilskog fudbalera Romaria - Denijel Favato otvorila je nalog na platformi za odrasle OnlyFans. Međutim, Denijel, koja je novopečena mama, iskoristila je pomenutu platformu u malo drugačije svrhe.

Petak, 24.03.2023.

10:15

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Kako je istakla za strane medije, a preneo "Daily Star", nalog na OnlyFansu postoji iz jednog razloga - da deli korisne savete o majčinstvu i, generalno, o roditeljstvu.

"Napravila sam svoj profil na "OnlyFansu" kako bih ispričala nešto više o svom iskustvu kao majke", rekla je ona, te dodala da nije imala žleju da postane roditelj.

"Nisam htela da imam dete, ali sam se odjednom predomislila. U početku nisam znala kako da se odnosim prema svom detetu, a onda sam postepeno počela da učim".

"Onda mi je samo sinula ideja da bi bilo dobro da napravim nalog na ovoj platformi kako bismo malo više pričali o ovoj temi".

Podsetimo, Danijel Favato i fudbaler Fabio Enrike nedavno su postali roditelji. Dobili su ćerkicu kojoj su dali ime Marija Eduarda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare