Niki Minaž otvorila dušu o majčinstvu: "Ne znam kako se to radi"

Čak ni slavna muzičarka ne može da pobegne od jednog od najtežih delova majčinstva - osećaja majčinske krivice.

Petak, 17.11.2023.

09:55

Izvor: miss7mama

Niki Minaž otvorila dušu o majčinstvu:
Foto: Profimedia

Podeli:

Muzička zvezda je majka jednog deteta koje je dobila sa suprugom Kenijem Petijem, a u novom izdanju magazina "Vog" za decembar 2023. otvorila je dušu i progovoroila o teskobi i krivici koju oseća kao majka.

O teskobi u majčinstvu

Dečaka je rodila 2020. godine i njegovo pravo ime još uvek nije otkrila javnosti. Iako sve deluje idilično, priznala je da nije uvek tako.

"Neću da lažem, stvari su se zakomplikovale među nama. Mislim da smo znali da ćemo to prevazići, zbog naše prošlosti. Ali ne postoji takva stvar kao što je samopouzdanje u roditeljstvu. Volela bih da mi je neko rekao - iako sam sigurna da to ne bih mogla razumeti - da postoji određeni nivo teskobe i da misliš da će nestati, ali zapravo postaje strašnije. Tako često pomisliš: Ja ne znam kako ovo da radim!", izjavila je Niki Minaž, a s njom će se sigurno poistovetiti mnoge mame.

O majčinskoj krivici

Popularna reperka ispričala je u intervjuu i da je verovala da će se povući s muzičke scene kada postane mama i da će joj fokus samo biti na tome da bude mama.

"Mislim da sam duboko u sebi verovala da ću, kada budem imala porodicu, jednostavno izgubiti želju za stvaranjem muzike. Uvek sam govorila ljudima: 'Kad budem imala dete, kuvaću mu svaki obrok i peći kolačiće svakog dana'. Možda sam se podsvesno nadala da će moj fokus biti samo na tome da budem majka i radovala sam se toj ideji. Zvučalo mi je kao veliko olakšanje... Ali ono što se dogodi jeste da saznate da morate da radite", ispričala je Niki, kojoj su fanovi zahvalni što se vratila muzici, a mame na tome što je svoju priču podelila sa ostalim mamama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare