Lepota žene

Žurite? Našminkajte se kao profesionalac za 10 minuta

Svakodnevno šminkanje može da bude gotovo za manje od deset minuta, ako pravilno iskoristite vreme. Ako žurite u školu, na fakultet ili posao, ovaj prirodan efekat idealan je za vas.

Sreda, 26.11.2014.

13:18

Izvor: 24sata.rs

Default images

Podeli:

Za idelanu šminku najbitniji je dobar ten. Zato uvek počnite sa omiljenim tečnim puderom, koji ćete najbrže naneti velikom četkom. Posao će vam biti mnogo lakši ako se puder idealno stapa sa vašom bojom tena, a kako biste odmah izgledali sveže i odmorno, odlučite se za hidratantni puder koji dobro prekriva.

Sledeći korak su uvek obrve, koje u žurbi mnoge devojke lako zaboravljaju. One uokviruju celo lice, i zato obavezno izdvojite nekoliko minuta za ovaj korak. Pronađite senku koja odgovara vašoj boji obrva i u nekoliko poteza ih popunite.

Ako žurite, prva stvar koju ćete preskočiti je ajlajner. Zato se odlučite za jenostavan look na očima, u svetlim bojama. Šminkanje očiju će vam biti mnogo lakše ako imate odgovarajuće četkice. Kapke istaknite svetlom senkom, a prevoj nešto tamnijom nijansom.

Na kraju sve završite sa nekoliko slojeva maskare, i nezaobilatnim korektorom za podočnjake. Malo rumenila i sjaj za usne, i spremni ste! Ovakva šminka deluje veoma sveže i romantično, a može da bude gotova za manje od deset minuta.

Izvor: 24sata.rs
Foto: marin/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare