Lepota žene

Sama ofarbala obrve, rezultat je urnebesan VIDEO

Kako bi izgledale bolje devojke često pribegavaju raznim trikovima. Kada su obrve u pitanju mnoge žene ih čupaju, stanjuju, iscrtavaju, i to nije ništa čudno. Ipak, kada je u pitanju njihovo farbanje to nije baš tako jednostavno.

Sreda, 19.01.2022.

07:16

Izvor: prva.rs

Sama ofarbala obrve, rezultat je urnebesan VIDEO
Foto: kkbs1707/Shutterstock/ilistracija

Podeli:

Poznata Tik Tokerka Libi Anderson odlučila je da sa svojim pratiocima podeli video na kojem se može videti kakvu grešku je ona napravila prilikom farbanja svojih obrva. Naime, ona je farbu držala predugo i nije je nanela precizno na obrve, već je farbom zamazala i okolnu kožu. To je za rezultat imalo previše tamne obrve, ali i tamne fleke od farbe koje ova devojka nije mogla da ukloni ma koliko se trudila.

Ukoliko ne želite da doživite neprijatnost poput devojke iz videa koji je objavljen na Tik Toku umajte na umu par stvari.

Pre nanošenja farbe obavezno namažite vazelin ili neku drugu kremu na predeo kože oko obrva, kako se farba ne bi upila u kožu.

Vodite računa koliko dugu držite farbu na obravama, u suprotnom one mogu da budu mnogo tamne.

Višak farbe uklonite micelarnom vodom, uljem za negu kože ili mlekom za čišćenje lica.

Ili... uvek angažujte stručnjaka koji će vam ofarbati obrve.

@libbyanderson__

when you accidentally leave the eye brow dye on too long💖oh no indeed

♬ Oh No - Kreepa

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.