Lepota žene

Dijamantske usne su novi trend, sve ostale možete da zaboravite VIDEO

Uz samo četiri koraka, tehnika "dijamantskih usana" dovoljno je jednostavna čak i za početnike, koji nemaju nikakvo predznanje u šminkanju.

Petak, 10.03.2023.

12:29

Izvor: diva.vecernji.hr/Tina Hajduk

Dijamantske usne su novi trend, sve ostale možete da zaboravite VIDEO
Foto: puhhha/shutterstock

Podeli:

Svetlucava šminka dugo je bila rezervisana samo za posebne prilike, poput romantičnih večera za godišnjice, fakultetskih svečanosti, venčanja ili novogodišnjih proslava.

Naravno, proizvodi sa šljokicama mogu da izgledaju napadno ako se koriste za svakodnevni izgled, ali trend “dijamantskih usana” dokazuje da vaše svetlucava senka, olovka i sjaj za usne zaslužuju da ih koristite i tokom dana.

Srećom, ne morate da lepite nikakve plastične kristale, koje je kasnije bolno skinuti sa usana, kako biste isprobali ovaj novi trend sa Tiktoka.

Ovaj trend u šminkanju pokrenula je Eva Larosa, koja vam u svojim snimcima daje detaljna uputstva kako da postignete “svetlucave usne”.

Potrebni su vam metalik olovka za oči, svetlucava senka, neutralna olovka za usne i proziran sjaj za usne.

Uz samo četiri laka koraka, tehnika dijamantskih usana dovoljno je jednostavna čak i da se početnici šminkaju kao profesionalci.

U njenim snimcima možete detaljnije da se informišete kako lako da postignete “dijamantske usne”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare