Drage moje žene, sad sam oženjen čovek, sada više ne možemo da se družimo

Koliko poznajete oženjenih muškaraca koji još uvek imaju dobre prijateljice s kojima se često druže? Kada se muškarac zaljubi, on se apsolutno posvećuje smo jednoj ženi. Evo zašto je to tako.

Utorak, 31.05.2016.

14:02

Izvor: telegraf.rs

Drage moje žene, sad sam oženjen čovek, sada više ne možemo da se družimo
foto: Thinkstock

Podeli:

Blogeri su sve popularniji, a njihovi saveti se uvažavaju toliko da ljudi prestaju da misle svojom glavom. Tako smo došli do toga da je jedina odlika prave ljubavi gubitak sopstvene ličnosti. Dok se saveti za spašavanje braka svode na izgradnju te iste ličnosti. Jeste li zbunjeni? I mi smo.

Tamo negde, jedan muškarac je potpao pod uticaj moćnih blogera.

Pošto je dugo bio singl, a želeo je sigurnu i zdravu vezu, često je čitao tekstove prepune saveta kako da zavede osobu koja mu se sviđa.

Preduzeo je sve ponuđene mere opreza i prihvatio sve savete “stručnjaka” i, da, uspeo je.

Upoznao je devojku i posvetio joj se u potpunosti, upoznao je sve njene mane i vrline i počeo da prati svaku njenu emociju. U tom periodu je potpuno zaboravio na sebe, izgubio je identitet.

Toliko je bio očaran idejom da je “dobio na lutriji” da je odlučio da eliminiše sve svoje ženske prijatelje kako njegova veza ne bi imala turbulencije.

Mnogo vremena je prošlo dok nije “došao k sebi”.

Ovako se ne rešavaju životni problemi. Čak ni blogeri ne očekuju da ih slepo slušate. Saveti se uglavnom daju sa ciljem da ih uklopite u svoje sopstvene želje i potrebe, kao i da ih prilagodite ličnim sklonostima.

Tamo negde, taj muškarac je shvatio to na teži način.

Ostao je bez prijatelja, a pošto se njegova “srećna zvezda” nije na isti način predala njemu, on se osećao potpuno usamljeno.

Izgubio je i prijatelje i devojku. Donekle, izgubio je svoj život.

Kako vam se ne bi dešavale slične stvari, savete prihvatajte sa oprezom. Blogeri se bave onim što obuhvata većinu, ali vi ne pripadate svakoj od tih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare