Lepu glumicu iz "Prljavog plesa" savest i danas peče zbog jedne kobne noći

Iako je u martu ove godine proslavila 56. rođendan, Dženifer Grej je i danas u odličnoj formi jer se i dalje bavi plesom.

Utorak, 31.05.2016.

15:16

Izvor: Jutarnji.hr

Lepu glumicu iz
foto: Splash

Podeli:

Ove godine u avgustu biće tačno 29 godina otkako je objavljen film "Prljavi ples". Iako mu se pre izlaska nije predviđao uspeh, ovaj film, i dan danas važi za jedan od najromantičnijih, a samim tim i najomiljenijih.

Dženifer Grej svetsku slavu je stekla upravo ulogom u "Prljavom plesu". No, kako godine prolaze, i ova glumica se menja pa tako sve manje lilči na lik Bejbi koji je tumačila u pomenutom filmu, a tome najviše svedoče fotografije koje postavlja na Instagram.

No, iako je u martu ove godine proslavila 56. rođendan, i danas je u odličnoj formi jer se i dalje bavi plesom.

Ono čega Dženifer ne voli da se prisećata kad je izlazak "Prljaviog plesa" u pitanju, jeste teška tragična nesreća koja se dogodila samo nekoliko nedelja pre nego što ju je film vinuo u zvezde.

S njom je tada u automobilu bio glumac Metju Broderik s kojim je bila u tajnoj vezi, no od tog trenutka njihov odnos je postao javan. U nesreći su tada na licu mesta poginule majka i ćerka na koje su Dženifer i Metju naleteli svojim automobilom.

Iako je Dženifer filmom stekla svetsku slavu, u intervjuima je isticala kako u svemu tome ne može da uživa jer ju je pekla savest zbog dva života koja su bila izgubljena u nesreći. Tuga koju je osećala dovela ju je do toga da se na neko vreme povukla iz filmske industrije.

Kidnapping @chloebennet's new pup....sorry Chloe

A photo posted by Jennifer Grey (@jennifer_grey) on

Javnost je ponovo dobila priliku da je gleda na malim ekranima kada je odlučila da se takmiči u emisiji "Ples sa zvezdama". Pre nego što je krenula na probe, podvrgla se lekarskom pregledu zbog bolova u vratu od kojih je patila godinama. Lekar je tom prilikom pronašao sumnjivu kvržicu na štitnoj žlezdi za koju se ispostavilo da je reč o tumoru. Kvržica je uklonjena, pa nije bilo potrebe za hemoterapijom. Noć pre finalnog nastupa došlo je do rupture diska, ali Dženifer je ipak odlučila da nastupa, a zatim je usledila i pobeda. Nakon toga javnost ju je još više zavolela.

Glumica trenutno snima drugu sezonu serije 'Red Oaks'.

Što se tiče privatnog života, glumicu su povezivali s Džonijem Depom i novinarom Džordžom Stefanopoulosom, a od 2001. godine je u braku s glumcem i rediteljem Klarkom Gregom s kojim ima ćerku Stelu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare