Najseksi doktor na svetu živi u Beogradu

Laskava, doduše nezvanična titula britanskog najuticajnijeg medija, novina "Deji mejl", dr Vasilija Vujovića proglasila je za najlepšeg doktora na svetu. Poreklom Cetinjanin, živi u Beogradu. Za portal "Super žena" lekar kaže da mu titula veoma prija, uticalo je na posao u pozitivnom smislu, ima mnogo pozitivnih komentara pacijenata, a ni šale ne manjka.

Sreda, 30.08.2017.

09:44

Izvor: Mariota Vlaisavljeviæ

Default images

Podeli:

"Sve je to jako simpatično, tema je zanimljiva pa često sa pacijentima popričam. Konkretno "Daily mail" je video tekstove sa naših portala pa im se tako svidela cela priča. Zamolili su me, uz još par pitanja, da uzmu i nekoliko slika sa mog sajta i da im pošaljem još neku pa je taj tekst prilično uzeo maha", kaže mladi dr Vujović, koji ne krije da mu je ova titula "vetar u leđa" u njegovom radu.

"Ljudi u mojoj okolini, prijatelji, kolege, rodbina odlična su reagovali. Sve ovo je najveći podstrek za moj dalji trud i rad u oblasti medicine", objašnjava.

#backinthegame #drvujovic #insta

A post shared by Vasilije Vujovic (@dr_vasilije_vujovic) on

Dr Vasilije Vujović je poručio da je za pripadnice lepšeg pola najbitnije da ne budu agresivne, već ljubazne, zanimljive i duhovite. Istakao je i da je lepota u oku posmatrača.

Hirurg atletske građe, kako ga zove "Dejli mejl", koji je sud o njegovoj atraktivnosti doneo pre četiri mececa, prvi je lekar u svojoj porodici, a ljubav prema medicini gaji od malih nogu.

Iako se plastična hirurgija najčešće vezuje za korekcije izgleda zbog estetskih razloga, dr Vujoviću su važna i druga polja njenog delovanja.

Foto: Privatn aarhiva

"Plastična hirugija je široka oblast. Najvažnija je rekonstruktivna hirurgija, kojom se uklanjaju određene anomalije na telu, na primer posledice opekotina i raka kože", naglasio je.

Dr Vujović uspešno nastavlja da se bavi onim što najviše voli, a interesovanje koje izaziva svojom lepotom ne jenjava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.