Sećate li se nje? Nekadašnja zvezda latino sapunice danas je prva dama Meksika

Donald Tramp ima Melaniju, Makron svoju Brižit, a Enrike Penja Nijeto, predsednik Meksika, zgodnu Anđeliku Riveru koju smo davno upoznali kao zvezdu jedne latino sapunice.

Subota, 28.04.2018.

13:01

Izvor: Super žena

Sećate li se nje? Nekadašnja zvezda latino sapunice danas je prva dama Meksika
Foto: Getty

Podeli:

Četrdesetosmogodišnja Anđelika Riviera, pre nego što je postala prva dama, bavila se glumom, a najpoznatija je po ulozi u seriji "Opijeni ljubavlju", (Destilando amor) koju je na malim ekranima gledala i srpska publika.

Zahvaljujući svojoj blistavoj lepoti Anđelika, koja je rastla u skromnoj sedmočlanoj porodici, već u tinejdžerskim danima je počela da dobija angažmane u reklama i televizijskim serijama.

Foto: Getty

Njena najpaženija ulogija je bila upravo u seriji "Opijeni ljubavlju", u kojoj je glumila siromašnu devojku Gaviotu koja se zaljubila u bogatog naslednika. Ova uloga donela joj je ogromnu popularnost, ali i zaradu vrednu milionima, piše "Celebrity net worth".

Pre nego što je upoznala Enrikea Penja Nijetu Anđelika je godinama bila u bračnoj zajednici sa producentom Hosem Albertom Kastrom, s kojim ima tri ćerke.

Foto: Getty

Pedesetjednogodišnji predsednik Enrike i Anđelika su stupili u brak 2010. godine, od kada je nekadašnja zvezda telenovela rešila da se povuče iz sveta glume i posveti mirnijem, porodičnom životu.

Iako Enrike ima brak iza sebe, kao i brojne seks afere, njihov brak se čini puno boljim i stabilnijim

U sledećem videu možete pogledati kako je Anđelika izgledala u seriji koja ju je proslavila...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare