Manekenka koja zbog izgleda dobija pretnje smrću

Majka joj je zaposlena u modnoj industriji i odmalena ju je učila da je nega obrva i te kako važna, međutim, Sofija je u nekom trenutku prestala da čupa svoje obrve.

Sreda, 20.03.2019.

14:56

Izvor: telegraf.rs

Manekenka koja zbog izgleda dobija pretnje smrću
foto: screenshot

Podeli:

Čak je dala i ime svojoj zapravo jednoj obrvi, zove je Veronika.

Model Sofija Hađipanteli (22) svakodnevno dobija pretnje smrću na Instagramu i to zbog svojih gustih i spojenih obrva. Manekenka je inače s Kipra, a preselila se u London u nadi da će ostvariti svoj san i postati model.

„Prirodna sam plavuša, a sasvim sam slučajno 2014. godine nijansirala obrve i odmah mi se svideo upečatljiv izgled“, ispričala je Sofija.

Međutim čini se da se ovaj upečatljiv izgled nije svima svideo, pa zbog toga dobija svakakve poruke, od ponude braka do pretnji smrću.

Ipak, ništa od toga je previše ne potresa, tvrdi ona.

„Nikada nisam bazirala svoje samopouzdanje na tome kako su me drugi videli. U školi su me maltretirali zbog odeće, roditelja koji su bili imigranti i zbog toga što nismo govorili engleski“, rekla je Sofija.

Sofija dodaje da je užasno to što nekoga do te mere ljute njene obrve da su spremni da joj prete smrću.

Lol @ me dropping my own exclusive images of myself

A post shared by Sophia Hadjipanteli ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.